Lemontab – Baca Review & Testimoni Lemontab Ini Dulu 2019

4
1179

Apa Itu Lemontab?

Bagi yang langsung tidak mengetahui mengenai Lemontab, Lemontab merupakan makanan tambahan untuk kempiskan perut buncit dan kuruskan badan. Dan yang paling penting Lemontab mendapat pengiktirafan dan kelulusan KKM.

Kenapa Namanya Lemontab?

Lemon = Antara bahan utamanya adalah Lemon

Tab = Ianya Berbentuk Tablet

Lemon antara buah-buahan yang mujarab untuk kuruskan badan.

Lemontab diperbuat dari kilang yang berstatus Good manufacturing Practice (GMP).

Maksudnya kilang yang mengikut piawaian kualiti yang telah ditetapkan secara konsisten.

Lemontab adalah salah satu produk di bawah jenama Fereena Beauty yang beroperasi di  Sungai Petani Kedah.

Bahan-Bahan & Isi Kandungan Lemontab

Sebelum kita nak mengamalkan Lemontab ini sudah tentu kita nak tahu ianya diperbuat daripada bahan apa, adakah ia halal dan seterusnya selamat dimakan tanpa kesan sampingan yang berbahaya.

Lemontab Mempunyai 4 Campuran Semulajadi:

  1. FRUCTUS CITRUS LIMINUM (LEMON)🍋

-Membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detoks.

  1. GARCINIA COMBAGIA (ASAM KEPING)

-Megurangkan pembentukan lemak & melancarkan proses pencernaan

  1. FOLIUM CAMELLIA SENESIS (DAUN TEH)🍃

-Mengurangkan kolestrol & menyeumbangkan metabolism badan

  1. SEMEN IRVINGIA GABONENSIS (MANGGA AFRIKA)

-Mengurangkan pembentukan lemak & memperbaiki sistem penghadaman

Yang Paling Best Lemontab ada Kelulusan KKM – MAL20172980TC

Kebaikan Lemontab

Kelebihan Lemontab

🔸Sesuai untuk semua lelaki & perempuan

🔸Membantu mengawal selera makan yang berlebihan

🔸Membantu mengawal kolestrol dalam badan

🔸Membantu melarutkan lemak tepu didalam badan

🔸Memperbaiki sistem penghadaman

🔸Membantu menyingkirkan toksin didalam badan

🔸Mengurangkan berat badan

Lemontab amat sesuai untuk orang yang dah mengamalkan cara makan yang sihat mahukan perubahan yang lebih cepat lagi ketara seperti tidak makan lewat malam dan tidak skip mengambil sarapan. Dalam Bahasa lain Lemontab adalah untuk bosster kuruskan badan.

Jika orang yang makan pun ikut suka hati maka memang susah sedikit nak nampak kesan yang positif dengan Lemontab ini.

Jadi sebelum terfikir nak cuba Lemontab untuk kurangkan berat badan, jaga pemakanan dahulu seperti tidak makan lewat malam dan tidak skip mengambil sarapan.  Jangan bila dah kurus langsung makan pun dah tak dijaga, malah makin banyak pula makan memang akan bertambah berat jadinya.

Selain untuk kurangkan berat badan dan kempiskan perut buncit.  Lemontab juga sesuai untuk orang yang mengalami masalah sembelit dan kolestrol yang tinggi. Ini terjadi kerana antara fungsinya ialah untuk membuang toksin-toksin dalam badan seterusnya melawaskan tanpa cirit birit terutama yang susah nak membuang air besar.

Keburukan Lemontab

Kepada yang mengalami sakit jantung, kanser dan ibu-ibu sedang mengandung  tak digalakkan untuk mengamalkannya. Manakala pesakit darah tinggi, gastrik, boleh amalkan Lemontab. Salah satu faktor terbesar kekurangan Lemontab ialah kita kena makan seperti biasa. Jangan disebabkan makan Lemontab tapi makan makin banyak makanan yang memberatkan badan pula. Sekadar seperti biasa sahaja sudah mencukupi.

Testimoni Lemontab

Sekarang, soalan utama yang tertanya-tanya selama ini, “Betul ke Lemontab berkesan?”

Mari kita lihat testimoni-testimoni satu per satu.

Lemontab Turun 10 Kg
Lemontab Turun 10 Kg
Lemontab Turun 20 Kg
Lemontab Turun 20 Kg
Lemontab Turun Dari 80 Ke 60 Kg
Lemontab Turun Dari 80 Ke 60 Kg
Lemontab Turun dari 90 Ke 82 Kg
Lemontab Turun dari 90 Ke 82 Kg
Lemontab Turun Dari 105 Ke 75 Kg
Lemontab Turun Dari 105 Ke 75 Kg
Lemontab Before After
Lemontab Before After
Lemontab Turun 8Kg Selepas 2 Botol
Lemontab Turun 8Kg Selepas 2 Botol

*Dislcaimer: Hasil adalah berbeza bagi setiap individu.

Kesimpulan: Adakah Saya Patut Cuba Lemontab?

Berbalik kepada diri kita sendiri. Adakah kita sudah menjaga makan yakni makan seperti biasa dan mahu turunkan berat badan serta kempiskan perut buncit dengan lebih cepat?

Jika ya, maka Lemontab sangat sesuai.

Dan andai kita mengalami masalah susah nak membuang air besar dan kolestrol yang tinggi makan Lemontab adalah penyelesaian yang mujarab.

Kebanyakkan pelanggan kami yang lepas cuba Lemontab, ramai yang kata selepas ambil lemontab badan mula jadi ringan dan bertenaga.

Dapatkan Diskaun 41% dan Freegift HOT klik link dibawah

Lemontab Di Buletin Utama Tv3

Lemontab Testimoni

Lemontab Review

Jika anda mempunyai sebarang soalan, pertanyaan atau pengalaman perihal Lemontab boleh diutarakan di ruang komen.

4 COMMENTS

  1. Peringkat umur berapa sesuai ambil Lemontab ni ya…Orang yg dah 5series mcm pakcik ni boleh makan lagi ke Lemontab ni…takda effect pd buah pinggang ke..terima kasih ya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

CommentLuv badge